Verbindende communicatie (max. 25 deelnemers)

 

"Vraag je je af in welke mate en op welke manier je kan ingaan op de soms woelige leefwereld van je studenten? Je werkt misschien ook met verschillende mensen die kampen met PTSS, met als symptomen als concentratie- en geheugenproblemen. Misschien zijn er ook andere factoren die doorwegen bij de studenten in jouw klasgroep(en) waardoor het verwerken en onthouden van het Nederlands moeizaam tot amper lukt. Merk je dat je soms zelf meer doet dan wat je kan, met (bijna) burn out tot gevolg? Of zou je net graag meer doen dan wat je nu allemaal al doet, maar weet je niet goed hoe?

NVC (Non-Violent Communication of Verbindende Communicatie) biedt op deze en andere vragen een doeltreffend en ontwapenend antwoord. Het is zowel een praktische, bruikbare tool als een handig referentiekader om je eigen communicatieskills nog meer af te stemmen op wat er op elk moment in het gesprek gebeurt. Verbinding met jezelf en de ander tot gevolg, en daardoor meer onderling begrip, authenticiteit en betekenisvolle, begrensde gesprekken. Betrokken blijven zonder zelf op te branden, betrokkenheid tonen op een manier die studenten (en collega's!) echt ondersteunt, nee zeggen zonder de verbinding te verbreken, ja zeggen zonder de verbinding met jezelf af te snijden. Een kompas om je eigen volgende stap op te baseren. 

Kathleen De Laet heeft 17 jaar NT2-ervaring in RG1, gecombineerd met 10 jaar expertise in NVC – verbindende communicatie. Ze kijkt ernaar uit om haar twee passies met jullie te delen op speelse, laagdrempelige en tegelijk intensieve wijze!"

 

Nascholer


Kathleen De Laet
 
 
 
 
 
 
 
Plaats

Workshop:
Huis van het Nederlands
Philippe De Champagnestraat 23   1000  Brussel
 
Terugkommoment:
Huis van het GO!
Willebroekkaai 36
1000 Brussel
 
Data

Workshop:
14 januari 2019 ,  9.30u.-16u.
 
Terugkommoment: 11 februari 2019, 9.30u.-12u.
 
 
 
 
 
Kostprijs


€125
 
 
 
 
 
 
 Nascholer

Kathleen De Laet 
 
 
 
 
Plaats

VOCVO
Frederik de Merodestraat 27
2800 Mechelen
(vergaderlokaal gelijkvloers)
 
Data

Workshop: 25 februari 2019 ,  9.30u.-16u.
Terugkommoment: 25 maart 2019, 9.30u.-12u.
 
 
 
Kostprijs

€125